bonusmamman tankar och vardag

även om jag skulle skriva att jag är så trött på dom ååå allt. Så glöm aldrig att jag aldrig skulle sluta bry mej om dom. jag kommer alltid ta dom i första hand. Jag skulle göra allt för att dom skulle må bra. För barnen o pappan är min nya familj och jag älskar dom över allt annat! vist kan man vara trött på varandra men det betyder inte att man har slutat tycka om varandra.<3

nu har det blivit lite barn!

Kategori: Allmänt

denna månad har inte varit som alla andra månader. vi har inte haft barnen någon helg denna månad å det känns lite väl tråkigt.
att vara bonus mamma är inte lätt verkligen. jag kan känna lite oro när dom ska komma. men när dom är här så mår jag mycket bättre.
barnen gör mej glad. Det som jag tycker är väldigt konstigt är. barnens mamma har nu fått en liten nu som bara är två månader så nu får ju inte tjejen å killen gå på fridtids längre denna vecka som inte vi har dom. Jag å min sambo fick ett brev att vi ska betala hela summan för att dom ska ha en plats på fridtids.
det kändes. ok är det så så får vi bara acceptera det. finns som inget att göra.
men det kändes lite väl konstigt att det är så. men men.
vi kommer få barnen nu på lördag å jag längtar dit.
att vara bonusmamma är det bästa jag vet i alla fall vara det till dom här två små barnen.
Stora killen är så nöjd att han kan ha mina kläder nu. mina tjocktröjor å så. han känner sig så stor.
han är lång och jag är kort så det dröjer väl inte länge innan han har växt i från men.
nä nu ska jag ut i solen och sola mej i det fina vädret.
kram på er där ute.

Lekte hela dagen igår

Kategori: Allmänt

I går kom barnen till oss! Dom kom vid 11:30 kl 12:00 åkte jag å barnen till en vän till mej som har en son! Vi skulle till backaplan på lek och bus huset! Vi kom dit vid 13 så vi lekte där alla barnen å jag å min vän i tre hela timmar. Snacka om att vara trött sen. Min vän å hennes son åkte med oss hem för Patrik hade gjort mat! Hamburgare vart det å alla åt å var nöjda! Dom lekte lite till å vi hade det mysigt! Jag körde hem dom vid 19 tiden. I natt tror inte jag att någon har sovit så bra jo min sambo har gjort det men inte jag eller barnen för dom var hur pigga som helst! Just nu är dom på fritids å leker för fullt! I dag blir det korv å makaroner till middag! Sedan läsa å har det lite mys pys med dom! Å så hoppas man att det inte blir för mycket gnäll å sura å ledsna miner i dag! Hoppas ni får ha en bra kväll!

Shakira får Inge lugn å ro varannan vecka

Kategori: Allmänt

Våran lilla katt får verkligen ingen lugn å ro varannan vecka. Man kan verkligen se hur hon pustar ut när barnen har åkt! Men hon gömmer sig så gott hon kan! Om tre dagar får vi barnen igen å jag ser verkligt fram i mot det! Men det blir en kort vecka för dom ska till deras mamma redan på torsdag för Patrik å jag ska till Falun till mina föräldrar för mamma fyller 60 år! Så det känns roligt men ändå lite tråkigt att inte få ha dom längre!

 

 

I dag Frölunda!

Kategori: Allmänt

I dag cyklade barnen till skolan! Ok stor kille. Cyklade själv medans man själv fick sätta sig på cykeln å trampa sina första tag på detta nya året för lill tjejen får inte cykla själv till skolan. Men det gick bra! Hämtar dom vid tre tiden för vi ska äta kl 17 för i dag ska vi se ishockey! Sista hemma martchen innan slutspel! Hoppas att det går bra! Det är kul att ha dom här. Trivs med dom å allt känns så himla bra. Lilltjejen pratar mycket om att ha ett syskon här med å hon vill heta Bonde men dom önskningarna kommer inte att gå i uppfyllelse. Jag är så nöjd att ha två bonusbarn att det räcker. Å att vi skulle gifta oss är inget att tala om. Men jag älskar min familj å jag gör allt för att dom ska må bra å trivas här.